Sony Xperia T2 Ultra - Shërbimi PS Video

background image

Shërbimi PS Video

Përdorni shërbimin PS Video për të blerë dhe për të marrë me qira filma ose programe

televizive që mund t'i shihni jo vetëm në pajisjen tuaj me Android™, por gjithashtu në një
kompjuter personal, PlayStation

®

portativ (PSP

®

), PlayStation

®

3, PlayStation

®

4 ose

PlayStation

®

Vita. Përzgjidhni ato që dëshironi nga publikimet më të reja të Hollivudit,

filmat me aksion, komeditë, klasikët dhe nga një gamë kategorish të tjera.
Duhet të krijoni një llogari të Sony Entertainment Network, nëse dëshironi të blini ose të

merrni me qira filma nëpërmjet shërbimit PS Video. Nëse keni tashmë një llogari në rrjetin

e PlayStation®, mund të përdorni edhe atë llogari.

Sony Entertainment Network me PS Video nuk është i disponueshëm në çdo treg. Zbatohen

kushte të përgjithshme shtesë.

Për të filluar me PS Video

1

Nga Ekrani bazë, trokitni lehtë mbi .

2

Gjeni dhe trokitni lehtë mbi dhe pastaj ndiqni udhëzimet në ekran për të filluar

me PS Video.

108

Ky është një version i këtij botimi për Internet. © Printojeni vetëm për përdorim privat.